Workshop handletteren Den Haag

Wil jij een workshop handletteren met je vriendinnen volgen? Heb je zin in een gezellige middag of avond waarin je de basis van het handletteren leert?
Denk dan eens aan een workshop handletteren van Krijtgeluk. Annelon komt bij jou langs op locatie in Den Haag om een workshop te geven.

Wat leer je tijdens de workshop handletteren?

In de workshop handletteren leer je…

  • sierlijke letters tekenen met behulp van een slimme truc
  • blokletters tekenen in allerlei vormen en stijlen
  • een compositie van tekst en tekeningen maken
  • banners tekenen
  • kaarten en posters met mooie teksten schrijven

Ik leer je de onmisbare handlettering technieken waarmee je ieder stuk papier tot een kunstwerk omtovert. De opdrachten zijn inspirerend en makkelijk uit te voeren. Het resultaat zijn creaties waar je echt blij van wordt! Maar niet alleen jij, ook familie, vrienden en collega’s maak je blij met jouw teksten op kaarten en cadeaus.

Ben je klaar om…

  • Lekker creatief aan de slag te gaan?
  • Te genieten van een moment voor jezelf?
  • Kaarten te maken waar je trots op bent?
  • Te leren van een professionele handletteraar?

Doe dan mee met de workshop handletteren van Krijtgeluk!

Voor wie is de workshop handletteren geschikt?

De workshop handletteren is voor iedereen die het leuk lijkt om letters te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ook voor vrouwen die niet kunnen tekenen of een lelijk handschrift hebben is deze workshop geschikt.

Wat leer je tijdens de workshop handletteren?

In de workshop leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen om uiteindelijk een leuke quote op een poster te handletteren. We gaan eerst het handletteren oefenen zodat je er een beetje vertrouwd mee raakt. Daarna kun je dat wat je hebt geleerd toepassen in het maken van een poster of kaarten.

Wat heb ik nodig voor het handletteren?

Voor handletteren heb je niet veel materialen nodig: een potlood, gum, liniaal, fineliner en stiften zijn voldoende. Ik neem een kist vol materialen mee, zodat je van alles uit kunt proberen. Denk aan verschillende soorten brushpennen, gelpennen, fineliners en potloden. Ook neem ik allemaal soorten papier mee waar je op kunt tekenen, zoals kaarten, enveloppen, papier en karton. Genoeg keuze zodat je kunt ontdekken welke pennen je fijn vindt.

Hoeveel kost de workshop handlettering?

De kosten voor een workshop handletteren van 2 uur zijn €200,- exclusief 21% btw. Dit is voor een groep van 10 personen, inclusief materiaalgebruik. Voor ieder extra persoon betaal je 17,50 euro. De groep kan maximaal uit 15 deelnemers bestaan.
De reiskostenvergoeding is 0,35 cent per km. Ik geef workshops handletteren in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft en het Westland. Van tevoren stuur ik je een offerte.

Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef de workshop handletteren het liefst overdag (maandag t/m zaterdag). In overleg kunnen we ook een avond afspreken.

Hoe kan ik de workshop handletteren aanvragen?

Heb je zin gekregen in de workshop? Stuur mij dan een berichtje naar info@krijtgeluk.nl, dan plannen we een datum in!