Veelgestelde vragen


Ik heb een krijtbord of krijtmuur en wil hier een tekening op hebben. Wat kost dat?

Om een offerte voor je te maken heb ik wat meer informatie nodig, waaronder de afmetingen. Kijk op deze pagina om een offerte aan te vragen. Dan kan ik gericht antwoord geven op de vraag hoeveel het kost.

Wat heb ik nodig om te handletteren?

Voor handletteren heb je helemaal niet veel spullen nodig. Veel dingen heb je vast al in huis. Handletteren is een hobby waar je geen grote investering in materialen hoeft te doen. Je kunt natuurlijk heel veel soorten pennen en stiften kopen, maar met de basis die ik in deze blog beschrijf zit je al goed.

Voor wie is de handlettering cursus bedoeld?

Mijn handlettering cursus is gemaakt voor mensen die willen beginnen met handletteren of daar net mee zijn begonnen en meer effecten in hun letters aan willen brengen. Je hebt geen ervaring nodig om aan deze cursus te beginnen. En je hoeft ook niet te kunnen tekenen of mooi te kunnen schrijven. In heel overzichtelijke stappen leer je alles over handletteren dat je moet weten.

Is deze cursus alleen bedoeld voor creatievelingen?

Je hoeft niet te kunnen tekenen of mooi te kunnen schrijven als je met deze cursus begint.

Ik heb al geoefend met handletteren, is een handlettering cursus dan wel geschikt voor mij?

Ook als je al een beetje kunt handletteren is deze cursus geschikt voor jou. Je krijgt ontzettend veel inspirerende opdrachten en trucs aangereikt. Dat je al een beetje thuis bent in het letteren is mooi meegenomen. Ook voor jou zijn er veel leermogelijkheden in de cursus.

Geef je handlettering workshops?

Ja, ik geef handlettering workshops op locatie. Denk aan een workshop handlettering bij een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of vriendinnenavond. Hierbij regelt een persoon de locatie en de betaling met mij. Ik geef verder geen workshops of cursussen waar je zo bij aan kunt schuiven.

Geef je ook workshops krijtbord tekenen op locatie?

Jazeker! Ik neem alle materialen mee en verzorg een workshop waarin je leert handletteren of tekenen op krijtborden. Dit is bedoeld voor een groep mensen die dit graag willen leren, bijvoorbeeld werknemers uit de horeca. Stuur mij een e-mail met wat je wilt leren, hoeveel mensen er zijn en waar de locatie is. Dan stuur ik je een vrijblijvende prijsopgave.

Hoelang duurt zo’n workshop?

Een workshop duurt 2,5 uur. In overleg kunnen we dit korter of langer maken. Om de basis te leren is het belangrijk om minimaal 2,5 uur te hebben.

Waar geef je de workshops?

Bij een locatie die de opdrachtgever regelt. Ik reken een reiskostenvergoeding door. Ik werk veel in de regio Den Haag.

Geef je nog workshops vanwege de Corona maatregelen?

Ja, ik geef momenteel workshops waarbij ik 1,5 meter afstand houd. Indien de maatregelen veranderen kan het zijn dat ik de offline lessen vervang met online lessen. Of we plannen de workshop wanneer het weer mogelijk is.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur mij een e-mail en ik help je graag verder!