Portfolio

Een impressie van mijn krijtbordtekeningen voor de horeca. Volg mij op Instagram voor meer inspiratie aan handlettering en krijtborden.

Spikkels

Om je lippen bij af te likken. Wat een hoop lekkere dingen verkoopt Spikkels in Den Haag, de zaak waar ik tekeningen maakte op hun nieuwe krijtborden. Heerlijk zo’n maagdelijk zwart vlak. Na een ontwerp te hebben gemaakt ging ik aan de slag met krijt. Ik tekende het menu met de prijzen en maakte er tekeningen bij. De teksten bij de deur heb ik gefixeerd, zodat klanten het niet uit kunnen vegen. De borden vallen goed in het oog bij de klanten, want Wim en Marjo krijgen er geregeld complimenten over.

ABC Westland

ABC Westland wilde voor het bedrijfsrestaurant graag krijtborden met het menu. Het restaurant kreeg een make over en daar hoorden ook handgeschreven krijtborden bij. Ik heb illustraties bij het menu gemaakt en op een overzichtelijke manier het aanbod opgeschreven met krijt. De borden waren splinternieuw, wat was het fijn om daar op te schrijven!

Zandt Eten & Drinken

‘’Na de opening van onze brasserie, november 2018, waren we op zoek naar iemand die ons krijtbord een wat meer professionele uitstraling kon geven. We kwamen al vrij snel bij Annelon terecht en ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Annelon bereid alles goed voor, bespreekt de wensen van de klant en werkt zeer nauwkeurig. Zeer regelmatig laten onze gasten weten dat het krijtbord in onze brasserie zo mooi is getekend. Wij willen eens in de paar maanden het krijtbord aanpassen en doen dan zeker weer een beroep op Annelon!’’

Henk en Mariska
Zandt – eten en drinken

Nomadz in Bink36

Bij flexwerkplek Nomadz in de Bink36 heb ik de muren van twee kantoortjes voorzien van krijtmuurtekeningen. In de ene ruimte staat het thema onderwaterwereld centraal en in de andere ruimte heb ik allerlei planten met krijt op de muur getekend. Het leuke van deze muurtekeningen is dat er in het midden nog ruimte vrij is voor notities tijdens vergaderingen.

Planet Jump

Planet Jump is een plek waar kinderen mogen springen in een kerk op het Stadhoudersplantsoen in Den Haag. De eigenaar van Planet Jump benaderde mij met de vraag of ik een krijttekening kon maken op een muur met het aanbod in eten en drinken. De kleuren en lettertypes van de huisstijl heb ik hierin terug laten komen.

Marjoniemi Camping

Marjoniemi camping in Hiidennimi, Finland, heeft ook een restaurant op het terrein. Op de krijtborden rondom de bar heb ik krijttekeningen gemaakt van de dranken en de burgers die ze aanbieden.

De Vegetarische Snackbar

De Vegetarische Snackbar in Den Haag heeft een groot aanbod vegetarische en veganistische snacks. De eigenaar heeft een plantaardige variant op shoarma bedacht, Karma. Een aantal producten, waaronder de Karma, wilde hij extra bij de klant onder de aandacht brengen door de tekeningen op de krijtborden en de vitrines.

”Annelon Geluk maakt krijt- en raamtekeningen op zeer professionele wijze. Zij tekent illustraties van je menukaart, product of dienst om deze nog beter onder de aandacht te brengen bij bestaande maar vooral nieuwe klanten. Bij ons heeft dat geresulteerd in hogere verkoop van bepaalde producten. ‘Deze mooie aantrekkelijke borden hebben mij nieuwsgierig gemaakt’ en ‘ik kreeg al trek door deze borden’ zijn een paar reacties van klanten.”

Jurgen Verwoerd
De Vegetarische Snackbar

Dryve Café

Dryve is het café in Den Haag waar young professionals en studenten samenkomen om te werken, leren en studeren. Het is ook een ideale locatie voor bijeenkomsten, vergaderingen en feestjes. Op de krijtborden en ramen heb ik tekeningen gemaakt van de heerlijke producten die ze verkopen.

Heb je interesse in een krijtbordtekening? Mail me dan even. Ik sta je graag te woord. Je kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen door het volgende formulier in te vullen.