Over

Tekenen met krijt

Je wilt misschien meer over mij weten. Snap ik! Hier lees je waarom ik Krijtgeluk begonnen ben en wat ik voor je kan doen.
Ik ben Annelon Geluk, een tekenaar met passie en het gezicht achter Krijtgeluk. Tekenen is mijn passie en van iedere tekening maak ik iets bijzonders. Met veel plezier, aandacht en liefde maak ik een krijt tekening voor jou. Op krijtborden, muren, ramen en deuren.
Bij Krijtgeluk draait het om krijttekeningen en tips voor het tekenen met krijt.

Tekeningen die in je oog springen

Na mijn kunstopleiding werk ik sinds 2015 als freelance kunstdocent op basisscholen in de regio Den Haag. Tekenen is mijn passie en ik breng dit graag over aan anderen. Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien als ze merken wat voor moois ze allemaal kunnen maken.
De combinatie van tekenles geven en op krijtborden tekenen is voor mij ideaal. Ik laad mijn Volvo met knutselspullen in om op locatie les te geven. Of je ziet mij met mijn krijtkoffer en waterpas in de hand op weg naar een klus. Want tekenen met krijt is een van mijn passies. Ik blijf het magisch vinden hoe tekeningen op een zwart krijtbord of muur tot leven kunnen komen. Door dit contrast springt de tekening eruit.

Mooie krijttekeningen om van te genieten

Krijtgeluk ben ik daarom in 2019 begonnen om mijn activiteiten als krijtbordtekenaar uit te breiden. Ik hoop hiermee het krijt letteren ook aan anderen te leren. Dit doe ik door tips te plaatsen op mijn Instagram en blogs schrijven voor Krijtgeluk. Bij de Volksuniversiteit Leiderdorp en Den Haag bied ik cursussen handletteren aan. De nieuwsbrief ‘Krijtklub’ helpt je ook bij het handletteren met krijt. Destijds heb ik mijzelf het tekenen op krijtborden aangeleerd. Ik weet waar je allemaal tegenaan loopt en geef anderen daarom graag tips. Bovendien zorgt dit voor nog meer mooie krijttekeningen om van te genieten

Krijtborden tekenen in de horeca

Sinds 2017 help ik horeca ondernemers graag om hun krijtbord aantrekkelijker te maken, zodat zij een hogere omzet maken en met de krijtborden uitstralen waar hun bedrijf voor staat. Omdat ik de zaak in mijn eentje run sta ik direct in contact met jou, om op die manier jouw wensen optimaal in een krijt tekening te verwerken.
Ik werk in de regio Den Haag omdat ik daar ook woon, maar werk ook wel eens verder weg op locatie. Zo heb ik eens een muurtekening gemaakt in Brugge. Voor een mooie klus heb ik best een ritje in mijn Volvo over!

Een tekening op een krijtmuur of krijtdeur maken

Een bedrijf of particulier kan mij inhuren om een tekening op een krijtmuur of krijtdeur te maken. Ik vind het heel leuk om op zo’n groot vlak te werken. Mijn doel is om een krijt tekening voor iemand te maken waar je blij van wordt als je er naar kijkt. In je huis of in een bedrijf loop je vaak langs zo’n deur of muur. Als je daar vrolijk van wordt, dan is mijn doel bereikt!

Dit is de ervaring van een van mijn vaste klanten:
‘’Na de opening van onze brasserie, november 2018, waren we op zoek naar iemand die ons krijtbord een wat meer professionele uitstraling kon geven. We kwamen al vrij snel bij Annelon terecht en ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Annelon bereidt alles goed voor, bespreekt de wensen van de klant en werkt zeer nauwkeurig. Zeer regelmatig laten onze gasten weten dat het krijtbord in onze brasserie zo mooi is getekend. Wij willen eens in de paar maanden het krijtbord aanpassen en doen dan zeker weer een beroep op Annelon!’’

Henk en Mariska
Zandt – eten en drinken

Krijttekening of tips voor het tekenen met krijt

Wil je op de hoogte blijven van alle tips & tricks voor het handletteren met krijt? Schrijf je dan in voor de Krijtklub. Of heb jij na het lezen van deze tekst een idee gekregen voor een tekening op je krijtbord of muur? Bel/mail of vul het aanvraagformulier in. Dan stuur ik je vrijblijvend een offerte voor de tekening toe.