Offerte aanvragen

Een offerte kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@krijtgeluk.nl
Beantwoord in de mail de onderstaande vragen. Je kunt je wensen in het kort opschrijven, of je kopieert deze tekst en schrijft de antwoorden erbij. Als je het antwoord op een vraag nog niet weet, dan kan ik uiteraard even met je meedenken! Ook mag je foto’s sturen van het krijtbord, het raam of de muur. Dat is voor mij handig voor de beeldvorming. Offertes geef ik niet via de telefoon.

De kosten van een tekening op een krijtbord of krijtmuur zijn van diverse factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld of het gehele oppervlak voorzien moet worden van een tekening. Welk materiaal kies je? Zijn het witte of gekleurde stiften of krijt? Om je een indicatie te geven kun je rekening houden met een gemiddelde prijs van 175 euro per vierkante meter. Dit is tevens de startprijs voor een opdracht, ook als het bord kleiner is dan 1 m². Indien je geïnteresseerd bent in een krijtbordtekening op maat, dan kun je gerust je informatie naar mij mailen. Dan stuur ik jou zo snel mogelijk een offerte toe.

Offerte formulier

(Bedrijfs-)naam:

Adres:

Naar wat voor tekening ben je op zoek?

Wat is het voor ondergrond? (bijvoorbeeld krijtbord, muur of raam)

Wat zijn de afmetingen? (bijvoorbeeld 1m hoog en 1,5m breed)

Wil je de tekening in zwart-wit of kleur?

Wil je een tekening met krijt of stift?
Krijt is alleen mogelijk bij een ondergrond met schoolbordverf. Krijt is gemakkelijk uit te vegen. Met stift kan ik permanente tekeningen maken.

Wanneer wens je dat de tekening af is? Geef hier ook aan als er sprake is van een deadline of evenement.