Leer handletteren

Vind je handletteren leuk en wil je hier meer over leren?

Volg dan mijn online cursus, workshop of koop het handletteren starterspakket!

Starterspakket handletteren

Maak zelf prachtige handgeschreven quotes met dit complete starterspakket. Dit uitgebreide starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om te starten met de prachtige hobby handletteren. Inclusief mijn instructieboek met inspirerende oefeningen en handige tips waarin je stap voor stap wordt meegenomen in de wereld van het handletteren. Na deze cursus maak je zelf de mooiste kaarten en posters om cadeau te doen of je huis mee te decoreren! Lees er hier meer over:

Workshop handletteren in Den Haag

Vier jij je kinderfeestje en wil je leren handletteren? In de regio Den Haag kom ik tijdens je kinderfeestje bij je thuis langs om de workshop handletteren te geven! Je leert handletteren in een workshop van 2 uur en gaat met je eerste handlettering kunstwerk naar huis! Lees er hier meer over:

Online cursus handletteren

Doe dan mee met de online handlettering cursus! In 8 weken leer jij de mooiste teksten handletteren op papier, maar ook op hout en krijtborden. Zo maak jij prachtige kaarten en persoonlijke cadeaus. Lees er hier meer over:

Annelon Geluk is de docent van de handlettering cursussen. Kijk voor meer van mijn werk op Instagram, dan zie je wat je allemaal kunt handletteren op papier en krijtborden!