Krijtmuur

Tekening op schoolbordverf muur of deur in huis

Heb jij een muur of deur met schoolbordverf in huis en wil je daar graag een krijt tekening op hebben? Je kunt zelf aan de slag met krijt of stift. Of je huurt een krijt tekenaar in die een tekening met krijt maakt op jouw deur of krijtmuur. Op deze pagina lees je er meer over.

Schoolbordverf deur of muur in huis

Op een krijtdeur of krijtmuur maak ik eerst de tekening met krijt. Hiermee zorg ik dat de verhoudingen kloppen en alles op de juiste plek staat. Daarna ga ik óf de tekening verdiepen met krijt óf ik maak het permanent met een verfstift. De basis is altijd met krijt. Dat probeer ik niet te dik te doen, anders ga je daar niet lekker met een stift overheen. Thuis kun je op die manier zelf een krijttekening op een deur maken.

Dit was een opdracht bij iemand thuis. Deze vrouw wilde graag een tekening op haar krijtdeur met tekeningen die typerend zijn voor haar gezin. Van tevoren stuurde ze mij een bericht met alle dingen die typerend zijn voor haar gezin. Vervolgens maakte ik hier een ontwerp bij. Na haar akkoord ben ik bij haar thuis langs gekomen om de tekening op de krijtdeur te maken.

Krijt tekenaar inhuren

Een bedrijf of particulier kan mij inhuren om een tekening op een krijtmuur of krijtdeur te maken. Ik vind het heel leuk om op zo’n groot vlak te werken. Mijn doel is om een krijt tekening voor iemand te maken waar je blij van wordt als je er naar kijkt. In je huis of in een bedrijf loop je vaak langs zo’n deur of muur. Als je daar vrolijk van wordt, dan is mijn doel bereikt!

Tekening op krijtmuur in een broodjeszaak in Brugge

Interieur muurtekening skyline

Deze krijt tekening heb ik op een muur getekend voor een broodjeszaak in Brugge. De skyline van Brugge heb ik op papier op schaal getekend en daarna met stift op de muur getekend. Er is gekozen voor permanente stift, zodat de tekening niet uitgeveegd kan worden. De tekening van de skyline van Brugge zorgt ervoor dat er meer toeristen de zaak binnen komen.

Tekening op deur of muur met schoolbordverf

Een tekening op een krijtmuur kan ik zoals je ziet bij diverse thema’s maken. Misschien wil je thuis wel een grote boom op de muur hebben. Dat kan ik ook voor je maken. Er is veel mogelijk en overleg met mij om te zien of ik jou van dienst kan zijn. Hierbij is het wel handig om alvast te weten dat ik een tekenaar ben. Ik werk dus veel met lijnen en vormen als ik muurtekeningen maak. Grote muurschilderingen maak ik niet, daar zijn anderen in gespecialiseerd. Kleine vlakken kleur ik in met stift. Een tekening op een deur of muur met schoolbordverf maak ik meestal met stift.

Met krijt of stift op een muur tekenen?

Van tevoren vraag ik je altijd wat je voorkeur heeft. Krijt of stift. Krijt is makkelijk uit te vegen. Het voordeel daarvan is dat je de tekening gemakkelijk weg kunt halen en weer een zwarte muur hebt. Het nadeel daarvan is dat de tekening per ongeluk wordt uitgeveegd als je er langs schuurt. Daarom kiezen veel van mijn klanten voor stift. De verfstiften die ik gebruik zijn permanent en geven toch die krijtlook aan je muur. Mocht je na verloop van tijd een andere tekening willen, dan kun je het beste de muur overschilderen.

Hoeveel kost een tekening op een krijtdeur of een stuk krijtmuur?

De kosten van een tekening op een krijtbord of krijtmuur zijn van diverse factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld of het gehele oppervlak voorzien moet worden van een tekening. Welk materiaal kies je? Zijn het witte of gekleurde stiften of krijt? Om je een indicatie te geven kun je rekening houden met een gemiddelde prijs van 175 euro per vierkante meter. Indien je geinteresseerd bent in een krijtbordtekening op maat, dan kun je gerust je informatie naar mij mailen. Dan stuur ik jou zo snel mogelijk een offerte toe.

Muurtekening of krijt tekening op deur laten maken

Heb je thuis ook een krijtdeur of krijtmuur en weet je maar niet wat je er op wilt tekenen? Of wil je liever iets dat perfect aansluit bij je interieur? Laat het dan voor je doen door een krijt kunstenaar! Hoef jij niet meer tegen een zwart vlak aan te kijken, maar kun je lekker genieten van een tekening die bij jouw bedrijf, inrichting of gezin past. Neem contact met mij op voor meer informatie. Of vul het aanvraagformulier als je al weet wat je wilt!