Kinderfeestjes

Geef je een kinderfeestje in Voorburg, Rijswijk, Wassenaar of Den Haag? Laat de kinderen de magie van het tekenen beleven tijdens een creatieve workshop. Een ontspannen teken-of schilderworkshop biedt je hiervoor een mooi decor. En geen zorgen, talent is niet vereist. Het is een creatieve workshop van 1,5 of 2 uur. Na de workshop gaat ieder kind met een eigen creatie naar huis.

Een workshop aan huis

Ik geef de kunstworkshop alleen op locatie. Bij een kinderfeestje kun je bijvoorbeeld eerst thuis taart en cadeautjes doen en daarna kom ik de workshop geven. Ik werk vooral in Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar en Den Haag. Mocht je in een dorp hier in de buurt wonen, neem dan even contact met mij op.

Wat er nodig is voor een kinderfeestje aan huis

Een grote tafel of een aantal tafels met stoelen voldoet bij een tekenworkshop. Ik neem alle tekenmaterialen mee. Bij een schilder- of knutselworkshop raad ik aan om de tafel te bedekken met tafelzeil of een tafelkleed.

Workshopaanbod

Hieronder staan de workshops vermeld waar je uit kunt kiezen. Eventueel kan er een aanpassing worden gedaan in het thema, neem daarvoor even contact met mij op.

Onderwaterwereld
Handletteren
Striptekenen

Tarieven

Een kunstworkshop op locatie van 1,5 uur bedraagt €150,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaalt u €12,50.
Een kunstworkshop op locatie van 2 uur bedraagt €175,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaalt u €12,50.

Ik werk met groepen van maximaal 15 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden. De bedragen zijn inclusief reiskosten. De genoemde tarieven zijn totaaltarieven, geen onverwachte verrassingen dus.

Workshop aanvragen

Kijk bij het aanbod of er wat leuks voor je tussen zit. Dit doe je door te klinken op de onderwerpen. Heb je een wens of vraag? Neem vooral contact met me op door een e-mail te sturen. Samen kijken we wat er mogelijk is.