Kinderfeestje workshop zeemeermin den haag

Vier jij je kinderfeestje thuis in Den Haag en wil je een workshop onderwaterwereld en zeemeerminnen tekenen? In de regio Den Haag kom ik bij je thuis langs om deze workshop te geven! Dus of je nou in Leidschendam, Voorburg, Wassenaar of Den Haag woont, dat maakt helemaal niet uit. Je leert samen met je vrienden en vriendinnen een onderwaterwereld tekenen en schilderen bij jou thuis.

Zeemeermin in de onderwaterwereld

Voor wie is de workshop onderwaterwereld geschikt?

De workshop onderwaterwereld tekenen is voor iedereen die het leuk lijkt om te tekenen en schilderen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ook voor kinderen die niet vaak tekenen is deze workshop heel geschikt.

Wat leer je tijdens de workshop?

Je leert hoe je tekeningen maakt die horen bij de onderwaterwereld, zoals koraal, vissen en zeesterren. Hou je van zeemeerminnen? Dan kunnen we bij deze workshop ook een zeemeermin tekenen in je onderwaterwereld. Je leert het allemaal!

Wat maak je tijdens de workshop onderwaterwereld tekenen?

Eerst maak je met potlood tekeningen bij de onderwaterwereld, zodat je weet hoe je het allemaal kunt tekenen. Daarna maak je een groot kunstwerk op A3-formaat aquarelpapier. Je tekent hierop met vetkrijt en schildert met blauwe aquarelverf de zee eroverheen. Dit is heel magisch, want je zult zien dat je tekeningen blijven staan.

Wat krijg bij de workshop onderwaterwereld?

Je krijgt een prachtig kunstwerk mee naar huis die je thuis in kunt lijsten of op kunt hangen boven je bed. Zo waan je je altijd weer in een onderwaterwereld!

Wat is er nodig voor de workshop?

Een tafel met stoelen. De tafel kun je het beste bedekken met een zeil of tafelkleed, vanwege het vetkrijt en de waterverf. Deze workshop kan ook met ecoline (dat zijn intensere kleuren), maar dat is heel moeilijk uit te wassen. Daarom heb ik gekozen voor aquarelverf, dit kun je uit kleding wassen.

Hoeveel kost de workshop onderwaterwereld tekenen?

Een workshop op locatie van 1,5 uur bedraagt €150,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaal je €12,50.
Een workshop op locatie van 2 uur bedraagt €175,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaal je €12,50.

Extra

De workshop zeemeermin tekenen bij je kinderfeestje geef ik bij je thuis in de regio Den Haag. Kies zelf een tijd die je prettig vindt. Ik neem ook prachtige kaarten mee om de onderwaterwereld op te tekenen. Sommige kinderen zijn vroeg klaar en kunnen hier dan vast mee beginnen, de anderen krijgen het mee naar huis.

Ik werk met groepen van maximaal 15 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden. Voor een workshop onderwaterwereld schilderen bij je kinderfeestje kom ik bij je thuis langs in de regio Den Haag, dus ook Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam etc. Ik reken 0,30 cent per km. Dit is inclusief eventuele parkeerkosten. Verder weg is ook mogelijk (max. een halfuur rijden), neem contact met me op hierover.

Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef de workshop na schooltijd, op zaterdag, in schoolvakanties en op bijvoorbeeld studiedagen. Neem contact met mij op om je voorkeursdatum door te geven.
Heb je zin gekregen in de workshop? Stuur mij dan een berichtje naar info@krijtgeluk.nl, dan plannen we een datum in!