Kinderfeestje workshop striptekenen Den Haag

Vier jij je kinderfeestje in Den Haag en wil je een workshop striptekenen bij je thuis? In de regio Den Haag kom ik bij je thuis langs om deze workshop striptekenen te geven! Dus of je nou in Leidschendam, Voorburg, Wassenaar of Den Haag woont, dat maakt helemaal niet uit. Je leert samen met je vrienden en vriendinnen een strip tekenen bij jou thuis.

Voor wie is de workshop striptekenen geschikt?

De workshop striptekenen is voor iedereen die het leuk lijkt om poppetjes te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ook voor kinderen die niet vaak tekenen is deze workshop heel geschikt.

Wat leer je tijdens de workshop striptekenen?

Je leert hoe je een stripfiguur ontwerpt, hoe je een stripverhaal bedenkt en hoe je een strip tekent.

Wat maak je tijdens de workshop striptekenen?


Eerst maak je tekeningen om je stripfiguur te ontwerpen. Daarna begin je aan je stripverhaal. De tekening van je strip stop je in een mapje, zo maak je er een echt stripboek van.

Wat heb ik nodig voor het striptekenen?

Voor striptekenen heb je potloden, fineliners en stiften nodig. Ik neem allerlei materialen mee die je tijdens de workshop kunt gebruiken. Je begint met het bedenken van je strip. Hier heb ik een paar oefenbladen voor. Daarna begin je aan je strip. Hierbij gebruik je fineliners en potlood. Je krijgt een mapje waar je je strip in kunt doen en die mag je mee naar huis nemen. Zo kun je thuis verder werken aan je strip.

Hoeveel kost de workshop striptekenen?

Een workshop op locatie van 1,5 uur bedraagt €150,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaal je €12,50.

Een workshop op locatie van 2 uur bedraagt €175,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaal je €12,50.
Voor deze workshop raad ik 2 uur aan, omdat een strip tekenen veel tijd kost. De kinderen maken een begin aan hun stripverhaal, maar krijgen het niet altijd af binnen de tijd.

Ik werk met groepen van maximaal 15 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden.
Voor een workshop striptekenen bij je kinderfeestje kom ik bij je thuis langs in de regio Den Haag, dus ook Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam etc. Ik reken 0,30 cent per km. Dit is inclusief eventuele parkeerkosten. Verder weg is ook mogelijk (max. een halfuur rijden), neem contact met me op hierover.

Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef de workshop na schooltijd, op zaterdag, in schoolvakanties en op bijvoorbeeld studiedagen. Neem contact met mij op om je voorkeursdatum door te geven.
Heb je zin gekregen in de workshop? Stuur mij dan een berichtje naar info@krijtgeluk.nl, dan plannen we een datum in!