Kinderfeestje workshop handletteren Den Haag

Vier jij je kinderfeestje en wil je leren handletteren? In de regio Den Haag kom ik tijdens je kinderfeestje bij je thuis langs om de workshop handletteren te geven! Dus of je nou in Leidschendam, Voorburg, Wassenaar of Den Haag woont, dat maakt helemaal niet uit. Je leert handletteren bij jou thuis met deze workshop.

Voor wie is de workshop handletteren geschikt?

De workshop handletteren is voor iedereen die het leuk lijkt om letters te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ook voor kinderen die niet vaak tekenen is deze workshop heel geschikt. Het gaat immers om letters. Zolang je kunt schrijven en kunt lezen is het voldoende.

Wat leer je tijdens de workshop handletteren?

In de workshop leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen om uiteindelijk een leuke quote op een poster te handletteren. We gaan eerst het handletteren oefenen zodat je er een beetje vertrouwd mee raakt. Daarna kun je dat wat je hebt geleerd toepassen in het maken van een poster of kaarten.

Wat maak je tijdens het kinderfeestje handletteren?

Je maakt een poster op A4-formaat en een paar kaarten met een leuke tekst erop.

Wat heb ik nodig voor het handletteren?

Voor handletteren heb je niet veel materialen nodig: een potlood, gum, liniaal, fineliner en stiften zijn voldoende. Ik neem een krat vol materialen mee, zodat je van alles uit kunt proberen. Voor de kinderen neem ik ook allemaal soorten papier mee waar je op kunt tekenen, zoals kaarten, enveloppen, papier en karton. Genoeg keuze zodat iedereen kan werken met de materialen die je leuk vindt!

Hoeveel kost de workshop handlettering?

Een workshop handletteren op locatie van 1,5 uur bedraagt €175,- inclusief gebruik van materialen. Dit is voor maximaal 12 kinderen (inclusief jarige). Een workshop handletteren van 2 uur is ook mogelijk en bedraagt €200,- inclusief gebruik van materialen.

Voor een workshop handletteren bij je kinderfeestje kom ik bij je thuis langs in de regio Den Haag, dus ook Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam etc. Ik reken 0,35 cent per km aan reiskosten. Verder weg is ook mogelijk (max. een halfuur rijden), neem contact met me op hierover.

Ik werk met groepen van maximaal 12 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden. De bedragen zijn inclusief reiskosten. De genoemde tarieven zijn totaaltarieven, geen onverwachte verrassingen dus. Je kunt altijd een mail sturen, dan stuur ik je een offerte toe.

Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef de workshop handletteren na schooltijd, op zaterdag, in schoolvakanties en op bijvoorbeeld studiedagen. Neem contact met mij op om je voorkeursdatum door te geven.
Heb je zin gekregen in de workshop? Stuur mij dan een berichtje naar info@krijtgeluk.nl, dan plannen we een datum in!