Kinderfeestje workshop handletteren Den Haag

Vier jij je kinderfeestje en wil je leren handletteren? In de regio Den Haag kom ik tijdens je kinderfeestje bij je thuis langs om de workshop handletteren te geven! Dus of je nou in Leidschendam, Voorburg, Wassenaar of Den Haag woont, dat maakt helemaal niet uit. Je leert handletteren bij jou thuis met deze workshop.

Voor wie is de workshop handletteren geschikt?

De workshop handletteren is voor iedereen die het leuk lijkt om letters te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ook voor kinderen die niet vaak tekenen is deze workshop heel geschikt. Het gaat immers om letters. Zolang je kunt schrijven en kunt lezen is het voldoende.

Wat leer je tijdens de workshop handletteren?

In de workshop leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen om uiteindelijk een leuke quote op een poster te handletteren.

Wat maak je tijdens het kinderfeestje handletteren?

Je maakt een poster op A4-formaat en een paar kaarten met een leuke tekst erop.

Wat krijg bij deze workshop handletteren?

Voor iedere deelnemer heb ik een leuk pakketje gemaakt om te starten met handletteren. Hierin zitten een aantal etiketten, kaarten, oefenbladen, stevig papier, een potlood, een fineliner en een stift. Zo kun je thuis ook nog lekker verder gaan met het handletteren.

Hoeveel kost de workshop handlettering?

Een workshop handletteren op locatie van 1,5 uur bedraagt €150,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaal je €12,50.
Een workshop handletteren op locatie van 2 uur bedraagt €175,- inclusief materialen. Dit is voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Voor ieder extra kind betaal je €12,50.
Voor een workshop handletteren bij je kinderfeestje kom ik bij je thuis langs in de regio Den Haag, dus ook Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam etc.

Ik werk met groepen van maximaal 15 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden. De bedragen zijn inclusief reiskosten. De genoemde tarieven zijn totaaltarieven, geen onverwachte verrassingen dus.

Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef de workshop handletteren na schooltijd, op zaterdag, in schoolvakanties en op bijvoorbeeld studiedagen. Neem contact met mij op om je voorkeursdatum door te geven.
Heb je zin gekregen in de workshop? Stuur mij dan een berichtje naar info@krijtgeluk.nl, dan plannen we een datum in!