Geboorteraam

Geboorteraam op maat gemaakt

Op een raam de geboorte van een kindje vieren kan op vele manieren. Een levensgrote ooievaar die door het raam vliegt kennen we allemaal wel. Of een grote raamsticker met een illustratie voor de geboorte van het kindje. Maar je kunt ook een op maat gemaakte tekening op je raam laten plaatsen. Zo hoef je hier zelf niets aan te doen en kun je je vol je aandacht richten op je nieuwe wondertje.

Geboorteraam: een tekening op het raam bij een nieuwe baby

Een geboorteraam is een tekening op het raam waarin de geboorte van een kindje wordt getekend. Bijvoorbeeld de naam, met de lengte en het gewicht. Of: hoera, er is een baby geboren!
Een geboorteraam is helemaal afgestemd op jouw wensen. De raamtekening kan bijvoorbeeld aansluiten bij het ontwerp van het geboortekaartje.

Geboorteraam, waarmee maak je zo’n raamtekening?

Krijtstiften zijn heel vriendelijk in het gebruik, omdat je het gemakkelijk weer van je raam verwijdert. Dit is het meest ideale als je op de binnenkant van het raam kunt tekenen en er geen kleine kinderen bij kunnen die het weg zouden kunnen vegen.
Als ik van buitenaf bij het raam kan, dan maak ik het liefst aan de buitenkant de tekening. Dit doe ik met een verfstift die tegen een regenbui kan. Je verwijdert het makkelijk met ruitenreiniger.

Hoeveel kost het maken van een geboorteraam of tekening op raam bij geboorte?

De kosten van een tekening op een raam zijn van diverse factoren afhankelijk. Als een raam volledig gevuld is met tekeningen, dan kost mij dat meer tijd vergeleken met een tekening van enkel een naam. Als je wilt informeren naar de prijs, dan kun je het beste even contact met mij opnemen.

Geboorteraam laten maken

Wil je een tekening op je raam speciaal voor de geboorte van je baby? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen of het aanvraagformulier in te vullen. Geef je wensen en uitgerekende datum door, dan geef ik door wanneer ik wat voor moois ik op jouw raam kan tekenen als jouw baby is geboren.