DIY box

DIY box

Een pakket met alle knutselmaterialen voor een beeldende kunstles van juf Annelon! Inclusief lesvideo en geschreven instructie.

Hi! Ik ben Annelon en ik geef kunstlessen in de regio Den Haag. Onder andere bij het Haags Kinderatelier, Cultuurschakel, Volksuniversiteit en de Sint Maartensschool in Voorburg.

Ik maak creatieve online workshops die ik aanbied inclusief knutselpakketten voor de kinderen. Een geschreven instructie krijg je er ook bij. Als freelance kunstdocent heb ik een switch gemaakt naar online lessen en materiaalpakketten maken. Het is superleuk dat kinderen op deze manier teken, schilder en knutsellessen kunnen volgen.

Beeldende kunstlessen met juf Annelon:

• Online lesvideo met heldere stap-voor-stap uitleg & instructieblad
• Voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.
• Kinderen van 4 en 5 kunnen de workshop ook doen, maar hebben dan mogelijk wat hulp nodig bij bepaalde handelingen.
• Een workshop duurt 1,5 uur
• Inclusief knutselpakketten voor de kinderen
• Een les kost 7,50 per kind
• 1 DIY pakket bevat voldoende lesmateriaal voor 12 kinderen
• De tarieven zijn inclusief het verzenden of wegbrengen naar locatie

Gegarandeerd veel knutselplezier voor de kinderen!

Mijn lesaanbod

Voor wie zijn deze lessen?
Iedereen die beeldende kunstlessen in wilt kopen kan dat bij mij doen. Denk aan kinderopvangcentra die workshops aan willen bieden. 2Samen heeft DIY pakketten bij mij ingekocht voor hun zomerprogramma.
Maar als je een workshop wilt kopen voor een kleine groep kinderen bij je thuis, dan kun je dit ook doen. Een pakket bevat voldoende voor 12 kinderen. De instructie voor de workshop is er als video en instructieblad. Zo kan ieder kind zelf aan de slag.

Ik vind het heel leuk om deze lessen voor kinderen te verzorgen. Als je deze lessen koopt, dan maak ik de pakketten klaar en stuur ik dit naar je op of ik breng het op locatie langs. Je kunt me mailen of bellen als je vragen of interesse hebt.

Wil je dat juf Annelon de les komt geven? Dat kan! Hiervoor worden meerkosten in rekening gebracht. Stuur mij een e-mail voor meer informatie.