DIY box

DIY box

Een pakket met alle knutselmaterialen voor een beeldende kunstles van juf Annelon! Inclusief lesvideo en geschreven instructie.

Hi! Ik ben Annelon en ik geef kunstlessen in de regio Den Haag. Onder andere bij het Haags Kinderatelier, Cultuurschakel, Volksuniversiteit en de Sint Maartensschool in Voorburg.

Ik maak creatieve online workshops die ik aanbied inclusief knutselpakketten voor de kinderen. Een geschreven instructie krijg je er ook bij. Als freelance kunstdocent heb ik een switch gemaakt naar online lessen en materiaalpakketten maken. Het is superleuk dat kinderen op deze manier teken, schilder en knutsellessen kunnen volgen.

Beeldende kunstlessen met juf Annelon:

• Online lesvideo met heldere stap-voor-stap uitleg & instructieblad
• Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De leeftijden staan bij de workshops.
• Een workshop duurt circa 1,5 uur
• Inclusief knutselpakketten voor de kinderen
• Een workshop kost tussen de 6,- en 8,50 euro per kind (dit verschilt per workshop)
• 1 DIY pakket bevat voldoende lesmateriaal voor 12 kinderen
• De tarieven zijn inclusief het verzenden

Gegarandeerd veel knutselplezier voor de kinderen!

Mijn lesaanbod

In de catalogus voor de kerstvakantie staan alle workshops bij het thema ‘Winter Wonderland’. Ook staan de tarieven per kind erin. Download de catalogus om te kijken of er wat voor je bij zit.

Voor wie zijn deze lessen?
Iedereen die beeldende kunstlessen in wilt kopen kan dat bij mij doen. Denk aan kinderopvangcentra die workshops aan willen bieden.
Maar als je een workshop wilt kopen voor een kleine groep kinderen bij je thuis, dan kun je dit ook doen. Een pakket bevat voldoende voor 12 kinderen. De instructie voor de workshop is er als video en instructieblad. Zo kan ieder kind zelf aan de slag.

Ik vind het heel leuk om deze lessen voor kinderen te verzorgen. Als je deze lessen koopt, dan maak ik de pakketten klaar en stuur ik dit naar je op of ik breng het op locatie langs. Ik verzend het naar een naar een DHL Service Point die het dichtst bij je in de buurt is. Je kunt me mailen of bellen als je vragen of interesse hebt.

Wil je dat juf Annelon de les komt geven? Dat kan! Hiervoor worden meerkosten in rekening gebracht. Stuur mij een e-mail voor meer informatie.